torsdag 19. mars 2015

Attende på Maui


Så var vi her igjen. 27 timar etter at vi låste døra på Kolsås landa vi på Kahului AirPort og tusla oss ut i den varme solnedgangen. Det vart ei lang flyreise for jentene og på den siste flyginga frå San Fransisco og over til Maui sov dei frå vi letta til vi landa. Idunn var rett og slett flink på turen over for det vart både stressing og køståing. Fyrst på Gardermoen og så i Frankfurt kor vi måtte springe for å nå flyet vårt. 

Idunn i Kuau Cove

Forkjølelsen vi byrja å få før vi reiste har eskalert og det er både hosting og snørring. Ja, Åsa har til og med hatt feber, men nå ser det ut som om alt er på betringens veg for alle mann. Vi har uansett fått vore å bada ute i havet fleire gonger alt. Kan nevne at dagens høgdepunkt for Idunn, og ikkje minst Vidar, var observasjon av kval nede ved stranda "vår". Kolossen kom opp av vatnet fleire gonger og viste seg skikkeleg fram. Krysser fingre for at det skjer igjen slik eg og Åsa får sjå og. Ellers kan vi melde om at det er litt lite vind. Torsdag er det heldigvis meldt at vinden skal auke på. Kryssar fingre for det!!


Jentene på golvet på flyet Frankfurt - San Fransisco

2 kommentarer:

  1. Fantastisk å være vel fremme. Er spent på å høre hvor dere bor. På Kuau cove var vi mye, 5 min fra der vi bodde. Heldige dere! :)

    SvarSlett