søndag 25. mai 2008

6- og reker

Dette har vore ein STOR klatredag for Øyvind. Han leda ei 6- rute på 30 meter på naturlege sikringar. Det er kanskje ikkje så imponerande for hardklatrar som les dette, men vi må nevne at det er den 4. ruta han leder på naturlege sikringar nokon gong! Både eg og Vidar tek av oss hatten, bra gjort Øyvind!
Eg er ganske tilfreds sjølv. Leda ei 5 rute på naturlege sikringar og gjekk ein 6- som toer. Vidar var ikkje tilfreds med dagens klatring, men han var like blid for det. Vi klatra på eit berg like ved Lyse kyrkje. Ein vakker liten knaus med nokre svært fine riss.

Etter endt klatredag var det ferske reker og bjørnebrygg på hytta til Ida og Bernt, NAM! Ida hadde laga nokre sauser/dressinger som smaka heilt fantastisk.
Nu er klokka over 12 og det er rett og slett leggetid om ikkje så alt for lenge. Eg skal berre legge ut nokre bilder til....eit lite forsøk som eg og Ida gjennomførte med god hjelp frå Bernt.


Vidar koser seg.....


Øyvind imponerte stort i dag, berre sjå på denne veggen!


Eh.....


Skummel majones!

2 kommentarer:

  1. Det er supert at du har startet blogg så vi kan følge med på hva dere holder på med. Ville bare tipse deg om at du kanskje bør rette klokken på bloggen din ;)

    SvarSlett
  2. no entenc res jeje

    SvarSlett