søndag 15. juni 2008

Blide jenter på besøk!

I helga har Mia og Lea vore på besøk i Oslo saman med foreldra Frode (bror til Vidar) og Mette. Hovudgjeremålet for Lea var å sjekke ut kva til farge slottet har. Det er nemleg slik at slott er rosa på farge, utan unntak. Ho hadde sjølvsagt inngått veddemål om at slottet var rosa.
Det var vanskeleg å få auge på slottet når vi sto nede ved Stortinget. Ikkje så rart når ein går og ser etter noko rosa. Etter å ha prata med vaktene til kongen, og konstantert at slottet faktisk var gult, spaserte vi i retning Akerselva og Mekka med innlagt ispause på Karl Johan.

I dag, sundag, har været vore dårleg det meste av dagen. Da er det bra at det fins innandørs klatreveggar. Heile gjengen reiste til klatreverket for å teste fingerstyrken. Mia imponerte STORT med å klatre fleire ruter heilt til topps og Lea vart heilt rå på buldreproblemet ved elefanten og frosken. Frode kjem nok til å kjenne det litt i underarmane han og vil eg tru..... Som avslutning på helga reiste vi ut til Pannekakehuset på Bærumsverk, NAM!

Mia tester hengestolen.

Lea vart heilt vill av huskinga, bra stol!

Genialt å huske onkel Vidar i kokongen, eller var det hengekøye....

Mia traff ein hyggeleg kar på Karl Johans gate.

Slottet er gult og skorne til vakta blanke!

Lea poserer med tunga ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar