Middag må vi ha når det er helg og kva er vel betre enn å få besøk av gode venner for å dele måltidet med. Ikkje mykje som kan måle seg med det. Øyvind var alt på plass etter klatringa, så han var ein sjølvskriven gjest. Thomas er gressenkemann om dagen så han tok med seg Karo og dukka opp. Tilslutt så ramla Bengt og Solveig inn. Da var det berre å gafle innpå!
Meny
Spekeskinke og parmesanost
servert med balsamico og jordbær
***
Grilla ananas- og
appelsinmarinert kyllingbryst med
ovnssteikte mandelpoteter og appelsinsjysaus
***
Søte norske jordbær med
brownie- og karamelliskrem
Spekeskinke og parmesanost
servert med balsamico og jordbær
***
Grilla ananas- og
appelsinmarinert kyllingbryst med
ovnssteikte mandelpoteter og appelsinsjysaus
***
Søte norske jordbær med
brownie- og karamelliskrem
Nam nam! Eg og vil komme på middag hos dere!
SvarSlettHøres ut som du har hatt en fin helg. Deilig å komme igang med oppussing! Det må vi også snart :)Skal vi satse på å preikast i løpet av uken en gang?
Jaaa! Både prate og gjerne ein middag:) Synd dykk bur så innihampen langt unna.Iteori burde vi ha ete middag saman både titt og ofte. Nuvel, i skrivande øyblikk så minner det frykteleg om Vestlandet her, det styrtregner nemleg!
SvarSlettDet er ikke rart Bagatelle mistet stjernen i Michelin Guiden... Brit og Vidar har jo kommet seg ned fra fjellet :-)
SvarSlett-- Thomas --
Takk for den Thomas! :D
SvarSlettTrur jammen det må bli siste gang Thomas er gressenkemann!! Her har eg gått glipp av noko stooort ser eg!!
SvarSlettVar det den Caipirinha`en du tenkte på eller?;)
SvarSlettheheh takkar jo sjeldan nei;) Men må innrømme at den menyen har eg lyst å sjekke ut i praksis!! Men du, når har du ferie. Klar for lunsj att snart og kanskje ein middag hos oss neste veke? Denne veka er litt pakka på kveldstid...
SvarSlett