tirsdag 31. mai 2011

1 års bryllupsdag, Brit 36 år og Vidar 39 år!

Så hadde det gått eit år sidan vi gifta oss, og for eit år! Perfekt å feire alt dette her på Maui. Turen hit er ikkje berre pappaperm, men bryllupsreise og. Vi sto opp i går og åt som vanleg fersk mango, papaya, ananas og banan med frukostblanding og yoghurt på. BT kom og tuslande og kva hadde han med seg frå Noreg, GAVER! Vidar fekk ei bok som han alt er godt i gang med og eg fekk tidenes kopp!


Så reiste vi ned på stranda, men ikkje før vi hadde fylt kjølebagen vår med all verdas godsaker til lunsj, og ikkje minst kake. Middag vart ete på Mamas Fish House som går for å vera ein av dei betre restaurantane her på Maui. Og vi gjekk for full pakke, og full pakke var det vi fekk. Mamas diska opp med is med ljos på til båe jubilantane og jubelen sto i taket hjå Idunn.

Ahi (tunfisk) med spicy ananassaus.

Vidar storgliser over forretten sin, den var meget bra!

Utsikta frå Mamas. Uuuuut mot havet......!

To som i alle fall koser seg!

1 kommentar:

  1. Gratulerer så mye med Dagen som var, Vidar og Brit! Sendte en melding fra New York (fra HS sin telefon, lader og sånn er ikke alltid like lett å få med seg på tur), vet ikke om den kom fram, så jeg tenkte jeg måtte benytte anledningen til å gratulere dere nå når jeg er tilbake i gamle landet... Prøvde forresten å ringe dere både i går og i dag, men kommer dessverre bare rett på svareren. Regner med at dere har fått første telfonregning, og sjokket har fått dere til å skru de av, for å forhindre nye sjokk! ;-) Så ut som om dere hadde en fin bursdag, skulle gjerne ha feiret den med dere! Vi hadde det fint i NYC, fikk shopa litt mer klatreutstyr og det er jo alltid stas, spist mye god mat og sett mange rare mennesker.

    Vi har akkurat kommet hjem fra filmen X-menn, first class, anbefales!

    -Øyvind

    SvarSlett